Uprkos tome što ne govore javno ga je podržao: Žao mi je Harisa, dao bih mu kuću da živi kod mene
Breaking News

Uprkos tome što ne govore javno ga je podržao: Žao mi je Harisa, dao bih mu kuću da živi kod mene

Mediji su tjednima fiksirani na Harisa Džinovića. Ipak, trenutna pažnja nije usmjerena prema njegovoj sjajnoj karijeri ili nedavnim muzičkom trijumfima, već prema njegovom razvodu. Opće je poznato da će Haris i Melina Džinović sada krenuti različitim životnim putevima. U svjetlu aktualne situacije, renomirani umjetnik se očito suočava s izazovima prilagodbe. Za razliku od svoje bivše supruge, koja je šutjela, Haris je pun entuzijazma i spreman otvoreno razgovarati o mnoštvu iskustava s kojima su se susreli u svojoj dva desetljeća partnerstva.

Među cijenjenim kolegama renomiranog pjevača svoje viđenje ovog problema iznio je Šerif Konjević. Priznajući njegovu neporecivu izvrsnost, suzdržavam se od upuštanja u osobne stvari. Moje divljenje prema njemu leži isključivo u njegovoj iznimnoj glazbenoj pronicljivosti. Sve izvan toga, pa tako ni stvari koje nisu vezane za njegovu profesiju, nema nikakvog značaja, kazao je bosanskohercegovački pjevač u intervjuu za program UNA televizije.

Na podsjećanje na dugogodišnje neprijateljstvo između njega i Harisa, Šerif Konjević je odbacio značaj razlike u godinama. Umjesto da prizna svoju pogrešku i ponudi iskrenu ispriku, trebao se odlučiti za pomirljiviji pristup, rekavši: “Ispričavam se, moja je reakcija bila pretjerana. Nisam namjeravao da tako ispadne, i ostavimo ovo iza nas.

Ne gajim nikakav animozitet prema njemu. Istina, rijetko tko ima besprijekorne odnose u svom osobnom životu. Ipak, u području medija često su prikazani kao nerazdvojni drugovi, poput braće i više od toga. Ne kivim se ni prema kome i želio bih odati priznanje nekome tko ima jedinstven značaj u mom srcu. Kao Šerif i kao kolega, odraz je mog karaktera da ugostim Harisa kad god ga nađem u takvim okolnostima. Potrudim se s njim popiti kavu, a sutra ga planiram pozvati k sebi i čak mu ponuditi prenoćište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *