Da li Sergej ovo zna? Gospođa Trifunović ljubila je dečka ove estradne pjevačice
Breaking News

Da li Sergej ovo zna? Gospođa Trifunović ljubila je dečka ove estradne pjevačice

U svetoj „Crkvi svetih apostola Petra i Pavla“ na Topčideru Isidora i Sergej Trifunović 12. maja učvrstili su svoju vječnu ljubav. Zanosna privlačnost Sergeja, poznatog po tome što je uspevao da osvoji mnoge pojedince, izazvala je veliko interesovanje za ženu. koji je postao predmetom njegove naklonosti.

Isidora, koja trenutno ima dvadeset osam godina, slučajno je dvadeset četiri godine mlađa od Trifunovića. Poznato je da je Nino Čelebić, poznati košarkaš, ranije bio u ljubavnoj vezi s Isidorom Mijanović. Njegova fascinacija u široj javnosti je rezultat njegove nekadašnje veze s renomiranom pjevačicom Teodorom Džehverović. Njihova ljubavna veza bila je burna, a uzroke rastave namjerno su tajili. Nagađanja sugeriraju da je njihova nesuglasica nastala zbog sukoba oko njezinih karijernih težnji.


Tijekom tog vremenskog okvira, košarkaši su izazivali zabrinutost u vezi s Teodorinom sklonošću da orkestrira izmišljene svađe s kolegama kao strategiju za stvaranje publiciteta za novu pjesmu, odražavajući incident koji uključuje Mahrinu i njihovu zajedničku prezentaciju. Nakon razlaza, Čelebić se oglasio na Instagramu i službeno objavio svoju novu vezu s Isidorom Mijanović.

Nakon kratke ljubavne veze, par je zajednički odlučio raskinuti svoju vezu. Preuzevši inicijativu, Celebić je nastavio eliminirati svaki trag Isidore s njihovih različitih platformi društvenih medija, što je poslužilo kao konačan pokazatelj da je njihova ljubav nestala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *