Šta je sve prethodilo smrti majke Mirze Selimovića: Sada je sve jasnije.. (Foto)
Breaking News

Šta je sve prethodilo smrti majke Mirze Selimovića: Sada je sve jasnije.. (Foto)

Nakon tragičnog gubitka majke Nedrete, pjevač Mirza Selimović obratio se društvenim mrežama kako bi uputio iskrenu poruku svojim vjernim pratiocima. Na svom Instagram nalogu, Mirza je izrazio svoju duboku naklonost i tugu za svojom majkom, podijelivši iskrenu fotografiju uz natpis koji je izražavao: “Počivaj u miru, voljeni moj. Tvoj odani Mirza drži te blizu svog srca” popraćen simbolom slomljene srce.

Tek desetak dana prije toga Mirza se oglasio na Instagramu molbom za pomoć u ime svoje majke. U ovom srdačnom postu otkrio je hitnu potrebu za transfuzijom trombocita, žarko preklinjući svoje poznanike i pristaše da mu pruže ruku pomoći.

U hitnoj molbi za pomoć, Mirza je iskoristio svoju Instagram platformu kako bi došao do svojih bliskih suputnika. Posebno je zamolio osobe s nultom krvnom grupom da se jave i osiguraju trombocite za Nedretu Selimović. Mirza je ljubazno zamolio da svi koji ispunjavaju ove kriterije posjete transfuzijsku kliniku sutra prije podne. Unaprijed se zahvalivši, Mirza se zahvalio na predstojećoj pomoći.

Na točan datum 9. maja, prije samo nekoliko dana, iskoristio je priliku i podijelio njezinu fotografiju uz poneku uzbudljivu vijest. Mirza je svojoj majci čestitao rođendan srdačnom porukom, rekavši: “Sretan rođendan mama.”

Nedreta Selimović je svom sinu kroz život bila nepokolebljiva podrška, pratila ga je na brojnim muzičkim natjecanjima, među kojima su i Zvezde Granda, gdje je Mirza pobjeđivao i postigao zapažene uspjehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *