Fotografije govore više od hiljadu riječi – Ovo su svi detalji Cecine veze s bivšim fudbalerom! (Foto)
Breaking News

Fotografije govore više od hiljadu riječi – Ovo su svi detalji Cecine veze s bivšim fudbalerom! (Foto)

Nepokolebljiva pažnja javnosti prema folk divi Ceci Ražnatović rezultirala je pojačanom znatiželjom oko njezinog osobnog života, posebice ljubavnih veza prije Željka, iako je o tome malo podataka.

Prva ljubav Cece Ražnatović nije bila usmjerena prema suprugu s kojim je na kraju dobila dvoje djece, već prema renomiranom nogometašu koji je bio poznat po šarmu i umijeću.

S nepunih 16 godina balkanska diva davne 1989. godine otisnula se na romantično putovanje s Vladanom Lukićem, bivšim igračem Crvene zvezde koji je tada imao 18 godina. Pojavila su se nagađanja da par razmišlja o zarukama, no njihove težnje su osujećene. kada se bivši jugoslavenski reprezentativac nakon godinu dana prijavio u vojni rok.

Kao rezultat toga, došli su do izazovnog zaključka da prekinu svoju vezu. Kasnije su mediji otkrili da je Ceca odala počast Vladanu posvetivši mu pjesmu “Da ga vidim”. Prije nekoliko godina, u jednom beogradskom restoranu, bivši nogometaš veselo je proslavio vjenčanje kćeri Sare. Sara je izrazila želju da na njenom vjenčanju nastupi najuglednija balkanska zvijezda i želja joj je ispunjena.

Nakon događaja, Ceca je iskoristila priliku da razmisli o dubokoj emotivnoj vezi s Lukićem. U divnom intervjuu koji datira iz 2009. godine, Cece Ražnatović je bezbrižno pričala o svom dugotrajnom druženju s Vladom, vezi koja traje više od tri desetljeća. Uz razigrani ton duhovito je primijetila da je Vlada od trenutka kada su im se putevi prvi put ukrstili bio itekako svjestan da je pronašao svoju idealnu partnericu u zločinu – talentiranu pjevačicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *