Zbog jedne posjete iz Kanade Toni je pao u zaborav! Dragana ne krije da joj je srce ponovo puno (Foto)
Breaking News

Zbog jedne posjete iz Kanade Toni je pao u zaborav! Dragana ne krije da joj je srce ponovo puno (Foto)

Spekuliše se o brzom oporavku Dragane Mirković nakon razvoda. Osmijeh pevačice, prije samo nekoliko mjeseci praćen suzama, sada neosporno zrači oslobođenjem koje je pronašla od prošlih muka.

Nema sumnje da je zadatak okončanja veze s dugogodišnjim partnerom i suroditeljem vaše djece nakon 24 godine zajedničkog života izuzetno težak poduhvat. Međutim, čini se da je vokal pronašao utjehu u kasnijim događajima.

U njenim ranijim godinama, bio je rijedak prizor vidjeti je bez muževljevog društva, o čemu svjedoče njeni stalni postovi na Instagramu; međutim, trenutne okolnosti predstavljaju oštar kontrast.

Dok Marka i Manuele nema, Dragana provodi vreme u razgovoru sa saradnicima, organizatorima i stilistima. Takođe održava stalnu komunikaciju sa kolegama koji ga podržavaju, sve vreme gaje nova prijateljstva i obnavlja stara koja su možda zaboravljena.

Nedavno je sa zadovoljstvom podijelila vijest da ju je posjetila draga prijateljica iz Kanade, koja se na sebe obavezala da organizuje nezaboravnu ekskurziju u Beč, prikladno nazvanu „Girls Trip.

Kada me je Irina, moja draga saputnica, počastila svojim prisustvom, čista sreća je preplavila moje srce. Ne samo da je ostavila iskreni komentar na pjevačičinu fotografiju, već me je neizmerno obradovala podijelivši još jednu njenu sliku na kojoj uživa u šoljici kafe sa posjetiocem i još dvije drage prijateljice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *