"Č0vjek od 73 godine mi je šapnuo na uho da ima veliko bogatstvo i jahtu: BiIa sam s njim tu n0ć, a kad sam se probudila saznala sam g0rku istinu"
Breaking News

“Č0vjek od 73 godine mi je šapnuo na uho da ima veliko bogatstvo i jahtu: BiIa sam s njim tu n0ć, a kad sam se probudila saznala sam g0rku istinu”

Sjedila sam u jednom baru.. počela je svoju ispovijest jedna mlada djevojka, kako i sama kaže ovaj teret nosi godinama i mora ga podijeliti s nekim. Po samom naslovu vidite da se radi o jenoj neobičnoj priči. Priznala je svoju grešku, i savjeruje mlade cure da ovo ne rade, nikada.

Sjedila sam u jednom baru, za šankom sam vidjela čovjeka koji je stariji ,možda je od oka ima 70tak godina, poslije mi je rekao da ima 73 godine, da je jako bogat, da ima jahtu i mnogo novca. U suštini on je pio najskuplje piće, a ja sam se zaljubila u cijelu priču.

Otišla sam s njim kući i bilo mi je lijepo, taj čovjek mi je davao novac i ja sam išla trošiti nisam ga pitala šta on radi preko dana, jer me nije zanimalo. Kada sam se vraćala u stan, poželjela sam da na pijaci kupim nešto voća i kada sam došla vidjela sam ga da prodaje krompir, ustvari on je imao samo pijacu. Mogu reći da sam žr.tva ovog starca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *