Važila za naljepšu pjevačicu u Zvezdama Granda ikad, a onda naglo nestala: Nakon Farme joj se gubi trag, evo gde je danas i kako izgleda (Foto)
Breaking News

Važila za naljepšu pjevačicu u Zvezdama Granda ikad, a onda naglo nestala: Nakon Farme joj se gubi trag, evo gde je danas i kako izgleda (Foto)

I pored toga što nije stigla do finala tokom učešća na “Zvezdi Granda” 2008. i 2009. godine, izuzetna lepota Jelene Jovanović nije zaobišla, jer je proglašena za jednu od najljepših takmičarki u historiji takmičenja.

Uprkos odsustvu iz produkcije „Granda“, Jelena je htjela da nastavi svoju pjevačku karijeru i otisnula se u oblast pop muzike kao solo umjetnica. U pokušaju da unaprijedi svoju karijeru, objavila je brojne singlove, pa čak i krasila naslovnicu srpskog izdanja “Plejboja”.

Sa težnjom da unaprijedi svoju karijeru, 2013. godine učestvuje u petoj sezoni rijaliti programa “Farma”. Tokom svog boravka u emisiji zapamćena je zbog romantične veze sa Edinom Škorićem, penzionisanim odbojkašom.

Jelena, čija je ljubavna priča prevazišla granice rijalitija, nažalost, kratko je doživjela sreću, ostavivši je u sjenci drugih. Međutim, danas počinje Jelenino uzbudljivo novo profesionalno putovanje.

Nedavno je na svom Facebook profilu podijelila slike koje oduzimaju dah, ohrabrujući pojedince da se uključe u njen revolucionarni program za postizanje zategnutog stomaka. Na popularnoj društvenoj mreži prijateljima je ljubazno otkrila mnoštvo vježbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *