Stefan Živojinović objavio prvu sliku nakon dvije godine: Nekad zgodni Brenin sin, a evo kako sada izgleda... auu (Foto)
Breaking News

Stefan Živojinović objavio prvu sliku nakon dvije godine: Nekad zgodni Brenin sin, a evo kako sada izgleda… auu (Foto)

Stefan Živojinović javno je najavio povlačenje sa estrade 2019. godine, pa su tada svi mislili da nije tako ozbiljno, ali on je ipak dokazao suprotno te već četvrtu godinu zaredom skriva se od javnosti i medija.

Njegova je odluka toliko jaka da se ne želi slikati ni na obiteljskim okupljanjima te potpuno zanemaruje društvene mreže. Stefan se bacio na druge stvari, na drugu karijeru i našao svoj mir.

Dugo misleći da je otišao iz Beograda, nedavno je na Twitteru objavio sliku crne djeteline, koja zapravo predstavlja simbol iznenađenja. Vidi se da je uspješan i sretan, a ima i novih ideja i uzvišenih ideala.

Na fotografijama u ovom članku možete vidjeti kako on danas izgleda i recite nam što mislite. Stefanu su predviđali veliku muzičku karijeru po uzoru na njegovu majku Lepu Brenu ali za sada je to daleko od ostvarivog. Vidjet ćemo u budućnosti kakvi su planovi mladog Živojinovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *