Srpkinja se udala za šeika iz Dubaija, rodila mu 3 djece: Ima milione, a pogledajte šta svako jutro radi - ona živi u velikoj zabIudi
Breaking News

Srpkinja se udala za šeika iz Dubaija, rodila mu 3 djece: Ima milione, a pogledajte šta svako jutro radi – ona živi u velikoj zabIudi

Kada spominjemo novac i brak, vidimo sve više djevojaka koje se udaju iz interesa, udaju se samo da ne rade i da imaju mnogo novca. Za koga se udala, kako je izgleda, čime se bavi, sve dok zarađuje i izdržava nju, nije bilo važno. Mnoge djevojke žive i glume ljubav za novac i dobar život. Znate li nekoga ovakvog?

Danas donosimo priču o Srpkinji koja se u Dubaiju udala za pravog šeika. Ona je vrlo dobro udata osoba koja mu je rodila troje djece i zauvijek osigurala savršen život sebi i svojoj djeci, ali malo ko zna da ona to radi za plaću i da ona to želi.

Njezin radni dan je kao i svaki drugi, počinje oko 7 ujutro i radi do 3 kako bi dobila platu. Mnogi se pitaju zašto je to učinila? Za medije je istaknula kako samo želi živjeti normalnim životom, koji joj je bolji i lakši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *