Milica Pavlović pokazala stan od 320.000 eura: Sve u braon i bež boji, mislila na svaki detalj - 0vakvo nešto još niste vidjeli (Foto)
admin July 26, 2023

Kako smo imali prilike da s informišemo, prošle godine je popularna pjevačica Milica Pavlović u najluksuznijem dijelu Beograda kupila stan od 90 kvadrata koji je kako smo naveli u naslovu platila 320.000 eura, ali onda je trošlila još novca na neke detalje, jer je iznajmila arhitekta da joj stan uredi po svijestkim standardima do zadnjeg detalja.

Ona je rekla odmah kako neće praviti dobrodošlicu medijima u svoj stan i kako za medije neće slikati stan i kako će se potruditi da ga niko ne vidi, jer je to njena oaza mira  i nije ga ni kupila ni sredila za druge, ali se zeznula, jer su izašle fotografije koje je napravio njen prijatelj i koje su nastale u njenom stanu gdje su svi mogli da vide kako prevladavaju bež i sivi tonovi, koji su blagi.

Iznad teksta vidite samo kako izgleda njena kuhinja, vjerujemo da je dosta truda i novca uložena, jer se vidi da je vodila računa o svakom detalju. Očekujemo komentare pjevačice kada vidi da je ovo ugledalo svijetlo dana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*