Anđela Đuričić se oglasila iz kuće u Đenovićima: Prvo javljanje nakon susreta sa svojima - niko nije očekivao 0vo.. (Video)
Breaking News

Anđela Đuričić se oglasila iz kuće u Đenovićima: Prvo javljanje nakon susreta sa svojima – niko nije očekivao 0vo.. (Video)

Kako stvari stoje, mi smo isčekivali njen odlazak u rodno mjesto u Herceg Novi, tačnije Đenoviće. Ona je željela da ode u tajnosti ali joj nije pošlo za rukom, mediji su uspjeli da je snime kako se ukrcava, a ispratio je do samog gejta njen dečko Zvezdan.

Ona se kako vidite na video snimku koji smo postavili iznad teksta oglasila iz rodne kuće, kako kaže svi su pisali o njoj toliko. Vidno je raspoložena, kaže da je sa roditeljima sve u najboljem redu, kako su u super odnosima, kako su se izgrlili, naravno, to su roditelji, šta drugo očekivati? Svaki roditelj je slab na svoje dijete. Kako možete da čujete navodno će oni imaju neku svoju emisiju u koju će dovoditi neke goste, na kafi sa Anđelom i  Zvezdanom?

Ljudi se smiju kažu da svi oni koji budu u rijalitiju imaju poslije karijeru voditelja, pa se pitaju da li je to zdravo za televizije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *