Kolega na poslu me vrijeđao jer nisam lijepa: Operisala sam uši i sredila zube, ka je vidio moju sliku izvrnuo se sa stolice (Foto)
Breaking News

Kolega na poslu me vrijeđao jer nisam lijepa: Operisala sam uši i sredila zube, ka je vidio moju sliku izvrnuo se sa stolice (Foto)

Kolega na poslu me vrijeđao zbog izgleda. Nije mogao vjerovati kada sam mu poslala novu sliku: Jedna žena je uradila određene estetske korekcije zbog svog izgleda. Tačnije, uradila je korekciju ušiju i zuba, što je naravno učinilo značajnu razliku.

Kako se prema razgovoru koji kruži internetom može zaključiti, ona je zbog izgleda bila otpuštena, a s ovim kolegom očigledno nije bila u dobrim odnosima.  I on je zbog izgleda sigurno vrijeđao. Kada mu je poslala novu sliku, ostao je bez teksta jer se zaista promijenila. A mislimo da se zabrinuo zbog zadnje rečenice koju mu je poslala, evo kako je tekao njihov razgovor:

To što neko nije fizički atraktivan, ne daje vam za pravo da tu osobu vrijeđate. Ta osoba može imati mnoge druge kvalitete koje vi ne posjedujete.

Bonus: “Kolegica mi se počela nabacivati. Djevojka je pametna, atraktivna, ali me ne zanima. U sretnoj sam vezi i ne namjeravam to da p0kvarim. Kulturno sam joj rekao, ona je rekla da nju ne zanima što sam zauzet i da joj se dopadam.

Tek  tada mi je pala u očima. Odbio sam je i rekao da mi se ne obraća. Pr0blem je što je djevojka pravi psihopata. Proganja me,šalje poruke.  Može nešto slagati mojoj djevojci, pa da joj ova povjeruje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *