Kolega na poslu me vrijeđao jer nisam lijepa: Operisala sam uši i sredila zube, ka je vidio moju sliku izvrnuo se sa stolice (Foto)
admin May 29, 2023

Kolega na poslu me vrijeđao zbog izgleda. Nije mogao vjerovati kada sam mu poslala novu sliku: Jedna žena je uradila određene estetske korekcije zbog svog izgleda. Tačnije, uradila je korekciju ušiju i zuba, što je naravno učinilo značajnu razliku.

Kako se prema razgovoru koji kruži internetom može zaključiti, ona je zbog izgleda bila otpuštena, a s ovim kolegom očigledno nije bila u dobrim odnosima.  I on je zbog izgleda sigurno vrijeđao. Kada mu je poslala novu sliku, ostao je bez teksta jer se zaista promijenila. A mislimo da se zabrinuo zbog zadnje rečenice koju mu je poslala, evo kako je tekao njihov razgovor:

To što neko nije fizički atraktivan, ne daje vam za pravo da tu osobu vrijeđate. Ta osoba može imati mnoge druge kvalitete koje vi ne posjedujete.

Bonus: “Kolegica mi se počela nabacivati. Djevojka je pametna, atraktivna, ali me ne zanima. U sretnoj sam vezi i ne namjeravam to da p0kvarim. Kulturno sam joj rekao, ona je rekla da nju ne zanima što sam zauzet i da joj se dopadam.

Tek  tada mi je pala u očima. Odbio sam je i rekao da mi se ne obraća. Pr0blem je što je djevojka pravi psihopata. Proganja me,šalje poruke.  Može nešto slagati mojoj djevojci, pa da joj ova povjeruje.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*