Nakon što je Stefana Karića uhapsiIa policija, pronašli mu pištolj u autu, otkriveni svi detalje: “HapsiIi su me kao da..”
Breaking News

Nakon što je Stefana Karića uhapsiIa policija, pronašli mu pištolj u autu, otkriveni svi detalje: “HapsiIi su me kao da..”

Morao da kažemo kako je on po ko zna kokji put zgod djevojke centra interesovanja medija i širokih narodnih masa. Naime, danas prenosimo kako je on i sam pričao da je jednom prilikom prije 6 godina bio hapšen jer je u kolima imao pištolj za koji nije posjedovao potrebnu dokumnetaciju.

Stefan je svima poznat kao učesnik rijaliti programa Zadruga sjetimo se kako je on i u toku svog rijaliti učešća imao brojne agresivne ispade, kako prema svojim emotivnim partnericama tako i prema sustanarima. On je sam pričao u zadruzi kako je imao dosta kr1vičnih dijela, između ostalog je naveo i ovo hapšenje. Sada kada se spekuliše kako je pretu’kao djevojku svima poznatu starletu Natašu Šaviju, oni koji ga ne vole su priložili sve video snimke iz zadruge kako bi joj pomogli dok ga krivično g0ni.

On ništa ne može da negira jer je taj oblik ponašanja imao uživo pred kamerama, pisali su ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *