PIakao kao kiša, Žika za stanje jako zabrinut: Morao je porodicu da pripremi, tu je testament
Breaking News

PIakao kao kiša, Žika za stanje jako zabrinut: Morao je porodicu da pripremi, tu je testament

Odlučili smo danas da se bavimo našom domaćom scenom, ona nam uvijek neke zanimljive detalje ponudi koje su vezane za famozne osobe. U nastavku ovog članka možete zaključiti i po naslovu da je glavna vijest Žika Jakšić, koji je sam trenutno, nakon što se i drugi put razveo u svom životu.

Mi vas podsjećamo da je on bio u braku  sa Dajanom Paunović, a on je jedno vrijeme živio sam, ipak, to nije slučaj sad, stariji sin sa suprugom se preselio na Bežanijsku Kosu. Odlučio je Žika navodno da napiše i testament, da bi bio siguran sve što je u životu stekao da ode u prave ruke.

Izvor koji je mnogo blizak Žiki Jakšiću, kaže kako se Andrija, stariji sin Žike oženio, a potom se kod oca preselio na Bežaniju. Njemu je Žika stan osigurao, a za nekretninu druge planove ima. Kako je prostrana Žikina kuća, dovoljno mjesta za sve ima, a njega skoro da nema.

Njemu je lakše s djecom da bude, jer se neće ponovo ženiti. Napisao je testament gdje je stavio ako mu se šta desi sutra, da se djeca ne bi svađala, on će sve na jednake dijelove podijeliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *