Vila vrijedna skoro 4 miliona eura, najskupljana estradi: Pripada 0voj pjevačici, a unutrašnjost doma se strogo krije - nije Cecina, nije Brenina nego je..
Breaking News

Vila vrijedna skoro 4 miliona eura, najskupljana estradi: Pripada 0voj pjevačici, a unutrašnjost doma se strogo krije – nije Cecina, nije Brenina nego je..

Moramo da kažemo kada postavimo ovu fotografiju i napisemo kako je ovo najskuplja vila na estradi kako se nalazi na Dedinju i posjeduje je jedna jako poznata pjevačica, oni svi pomisle na Cecu ,ali nije Ceca u pitanju je jedna starija Cecina kolegica, Vera Matović.

Vera je godinama na estradi, a sada se oglasila i rekla kako više ne može da sluša spekulacije o tome odakle joj novac, kako je kupila toliku vilu vrijednu kako kažu mediji 4 miIona, odakle joj novac za stanove i nekretnine?

Vera se smije i kaže da jako često umije da opIače zbog takvih priča, ali ona i njen suprug su 50 godina zajedno nemaju djecu i sav novac su oduvijek ulagali u nekretnine nikada se nisu rasipali na gluposti. Ona je sve sredila do detalja i uložila dosta truda, kako kaže da bi neko pIjuvao po tome i stavljao to pod znak pitanja. Smatra da sve treba biti stid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *