Izgledao je kao da joj je otac: Pogledajte jedine porodične fotografije Nede Ukraden sa bivšim mužem, razlika u godinama je frapantna
admin March 18, 2023

Neda Ukraden je svima poznata pjevačica, odavno je prešla prag 70tih godina i zbog toga je jako često na meti komentara širokih narodnih masa. Naime, široke narodne mase jako često komentarišu njen način oblačenja, što je uradila previše estetskih zahvata.

Oni smatraju da ona u svojim godianma želi da izgleda kao da joj je 25 i da je to nemoguće. Svi znamo da ona ima kćerku njeno ime je Jelena, a da znamo i da je ona imala suprga Milana Bilbiju. On je bio prvi i jedini suprug ,nakon 10 godina emotivnog odnosa oni su donijeli odluku da svoju vezu krunišu brakom, što su uradili.

NažaIost, ta ljubav poslije nije opstala, ali oni su bili oduvijek u korektnim odnosima, tako to ide kada imate zajedničko dijete. Ona je njega najviše voljela  i danas dan prizna da je on njena najveća ljubav. Pogledajte porodične fotografije koje do sada nisu objavljivane u javnosti u nastavku ovog teksta:

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*