Matora nije uvijek izgledala kao muško: Nekada se šminkala, imala dužu kosu i oblačila haljine - pogIedajte sliku koju bi najradije zapaIila
Breaking News

Matora nije uvijek izgledala kao muško: Nekada se šminkala, imala dužu kosu i oblačila haljine – pogIedajte sliku koju bi najradije zapaIila

Kada pomenemo rijaliti programe, moramo da pomenemo i Matoru, koja je dobila taj nadima po kome je ostala i prepoznatljiva, a njeno puno ime i prezime je Jovana Tomić. Moramo da kažemo kako je ona evo već šestu sezonu zaredom učesnik rijaliti programa po imenu Zadruga, ona je neko ko je posvećen tom načinu zarađivanja.

Svi znamo da Jovana voli djevojke, ona je u Zadruzi upoznala i svoju možemo da kažemo najveću ljubav, Sanju s kojom je bila u emotivnoj vezi preko dvije godine. Ona nije oduvijek izgledala ovako kao danas. Ona danas oponaša muškarce jer se tako osjeća, pa se zato ne šminka i ne oblači kao žena:

Kao što vidite ona je nekada itekako koristila šminku i oblačila je se kao žena, imala je dužu kosu i moramo da kažemo kako je poslije ove fotografije dobila puno lijepih komentara. Matora kakva god da bila, ona je bar iskrena kako kažu široke narodne mase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *