Zvezdan pljusnuo punu čašu vode Anđeli u lice: Ljubavnica pustila oštar jezik, Slavnić izgubio nerve - nasiIje nad ženama, dolazi poIicija? pogledajte cijeli video (Video)
Breaking News

Zvezdan pljusnuo punu čašu vode Anđeli u lice: Ljubavnica pustila oštar jezik, Slavnić izgubio nerve – nasiIje nad ženama, dolazi poIicija? pogledajte cijeli video (Video)

Moramo da kažemo kako je zvezdan neko ko je odavno pokazao da nema živaca i da nikoga nikad aneće tolerisati i trpiti, da stvari budu malo gore on je sada sa Anđelom koja je jednako takva, ona isto ne može da šuti, nema živaca za nepravdu pa je sada izazvala rev0lt u njemu o kome danima pričaju široke narodne mase.

Sve je počelo kada je on nju savjetovao da ne priča previše da ne iznosi svoje mišljenje, a onda se ona uvrijedila, rekla kak oželi d apriča kako je i njoj teško, kako i ona pati, ali o tome šuti jer je njegova patnja najveća, a onda je rekla rečenicu koja je njega izbacila iz takta pa je uzeo vodu i zalio je direktno:

Kako vidite ona je rekla kako će on i Ana da um’ru za 10 godina a kako će ona morati da se nosi s tim što je uradila cijeli život. Kako može tako nešto da kaže? Pisali su jedni dok su drugi pisali kako je on nasiInik i kako treba u poIiciju, a da produkcija ne smije sve ovo da toleriše. Koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *