Stajling Jelene Đoković svi komentarišu: Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla - šta je bilo sa seIjankom?
Breaking News

Stajling Jelene Đoković svi komentarišu: Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla – šta je bilo sa seIjankom?

Moramo da kažemo jednu stvar kada je u pitanju Jelena Đoković do sada smo imali prilike da prenosimo brojne komentare koje se tiču njenog izgleda. Ona nije opterećena cijenama nekih stvari, ona se blago rečeno oblači onako kako se najbolje osjeća, što široke narodne mase komentarišu negativno.

Kako sama Jelena kaže nije se rodio ko je svijetu ugodio, kada neko nosi skupocijenu odjeću onda se bahati, kad aneko nosi normalnu odjeću kao što je s  njom bio slučaj, nazvali su je seIjankom, šta svijet može zadovoljiti?

Da nije seIjanka i da svi mogu vidjeti kako ona zna da izabere jako skup komad odjeće iz nove kolekcije i da kaže svima manje je više, pokazala je kako vidite i sami iznad teksta. Ona je itekako mofni znalac samo nije opterećena krpicama kao brojne žene iz javnog svijeta. Koje je vaše mišljenje o Jeleni i njenog mužu, da li ih volite ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *