Prije svadbe sam upoznala budućeg svekra koji mi je kad smo bili sami dao neprist0jnu ponudu: Odmah sam to rekla svom budućem suprugu, ali nisam očekivala da je to njihov.."
Breaking News

Prije svadbe sam upoznala budućeg svekra koji mi je kad smo bili sami dao neprist0jnu ponudu: Odmah sam to rekla svom budućem suprugu, ali nisam očekivala da je to njihov..”

Moram da kažem kako sam prije svadbe srela svog svekra, nisam prije imala prilike da se upoznam s njim, jer smo momak i ja živjeli u odvojenim gradovima. On je čovjek koji ima firme i koji izgleda za svoje godine dobro, ali nikako nisam očekivala da bi on bio neko ko će da mi na prvom susretu kaže ovo.

Naime, mene je moj budući muž, voljeni čovjek ostavio sa svojim ocem, nije ni slutio kakavb mu je otac. Njegov otac mi je rekao kako sam zgodna i kako mi je bolje da budem s njim, jer on ima dosta novca i firmu ,a kako moj dečko ovisi o njemu zapravo.

Kada sam ovo ispričala svom dečku, tačnije budućem suprugu, on mi nije vjerovao, rekao je kako sve izmišjam i kako hoću d aga posvađam sa porodicom. Šta da radim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *