Hvali se na sav glas kako je luksuzna žena, a evo šta vozi Jovana Jeremić: 0vo je njen automobil, uslikali je za volanom - jad i čemer
Breaking News

Hvali se na sav glas kako je luksuzna žena, a evo šta vozi Jovana Jeremić: 0vo je njen automobil, uslikali je za volanom – jad i čemer

Jovana Jeremić je kontroverzna voditeljka koja je u žiži interesovanja stalno, mnoge zanimaju detalji iz njenog ličnog života. Tako ju je popularna ekipa Paparaco lova uhvatila kad je zajedno sa svojom kćerkom otišla u salon ljepote, a nakon toga se zaputila ka centru grada.

Jovanu su tako paparaco uhvatili ispred doma njenog brata, ona je sa jednim od radnika razgovarala. U više navrata je pričala da stanuje tu, zajedno sa svojim bratom otkad se razvela.

Ono što je mnogima zapalo za oko je i automobil koji Jovana vozi. Radi se o Fiat Panda, automobil crvene boje, a može se naći po cijeni manjoj od dvije hiljade eura. Sigurno da Jovanu Jeremić ovo svrstava u najskromniju u odnosu na koleginice koje dolaze iz njene branše. Mi vam u nastavku sada ostavljamo da pogledate kako izgleda njen četverotočkaš:

I, da li nam imate nešto reći, da li ste se i vi šokirali kao i mi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *