Vidi se na koga je kćerka: Majka Stanije Dobrojević je ima tijelo kakvo možete sanjati - skinula se u šestoj deceniji, auu (Foto)
Breaking News

Vidi se na koga je kćerka: Majka Stanije Dobrojević je ima tijelo kakvo možete sanjati – skinula se u šestoj deceniji, auu (Foto)

Danas kako vidite pišemo o Staniji, svi znao da je ona sada jako uspješna, ima dosta novca i samouvjerena je. Ona je neko ko je svoju karijeru počeo kao starleta, sjetimo se da je ona bila učesnica rijaliti programa farma gdje je pobijedila, a nakon te pobjede se vodilo dosta spekulacija o njoj, Kristijanu i novcu? Ona je nekoliko puta rekla da je za njen dobar izgled, pored jako dobrog treninga zadužena i genetika.

Da je to što ona govori istina, pokazuje i fotografija koja se nalazi ispod ovog teksta. Na kojoj možete da vidite kako izgleda njena majka Slavica, vjerovali ili ne na pragu šeste decenije. Njoj je sada kako saznajemo i prenosimo 58 godina, a Stanija je ponosno podijelila njene slike u kupažem:

Dobila je dosta pozitivnih komentara, ljudi su pisali kako ima jako lijepo tijelo, kako ne mogu vjerovati d ažena njenih godina bez 0peracija,bez vježbanja i dorađivanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *