Saznala da njeni roditelji prodaju kuću na moru zbog sram0te, bježe od sramote: Zvezdan joj prenio informaciju - š0k reakcija
Breaking News

Saznala da njeni roditelji prodaju kuću na moru zbog sram0te, bježe od sramote: Zvezdan joj prenio informaciju – š0k reakcija

Kada pomenemo ANđelu, svi koji prate zadrugu su imali prilike da isprate kako je ona ušla u emotivni odnos sa čovjekom koji ima ženu, tačnije vanbračnu partnericu 15 godina. Ana je došla u zadrugu nakon čega su se mnoge stvari promijenile.

Sada dolazimo do novih detalja i informacija. Zvezdan je Ani rekao kako je čuo da su Anđelini prodali kuću na moru kako bi pobjegli od komšija i ljudi koji ih poznaju, kako bi negdje drugo živjeli ,jer se kako kaže ne mogu nositi sa sram0tom.

Da li je ovo stvarno istina i kakva je to reakcija Zvezdana, on je to pričao opušteno ,kao da ne osjeća krivice niti malo. Kako će ona da odreaguje kada ovo čuje i da li je već ova informacija došla do nje? S obzirom da je rekla njemu kako više do kraja ne želi nikakvu komunikaciju s njim, nikakav odnos, možda je i saznala za ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *