U ovoj viletini živi doktor Nestorović - karington vila koju doktor krije kao zmija noge, van Beograda, evo ko ga je ispred dočekao (video)
Breaking News

U ovoj viletini živi doktor Nestorović – karington vila koju doktor krije kao zmija noge, van Beograda, evo ko ga je ispred dočekao (video)

Doktor Branislav Nestorović zasigurno je jedan od ključnih liječnika iz kriznog stožera Srbije koji je Srbiji bio od presudne pomoći na samom početku pandemije virusa korone. Zajedno s Predragom Konom i dr. Darijom Kisić Tepaalčević radio je vrlo velik i težak posao u vrijeme kada se o virusu korone znalo vrlo malo.

Međutim, negdje krajem stare 2020. godine dr. Nestorović pokazao je znakove da mu je dosta svega što se tiče kriznog stožera, tako da je jednog dana potpuno nestao s radara, a puna 3 dana nije nikoga zvao . Nazvao je četvrti dan iz svoje vikendice, kamo je otišao pokositi travu, a tada je već bilo jasno da mu je svega dosta i da će vjerojatno napustiti krizni stožer.

Učinio je to nakon mjesec dana, kada je kombinirao ugodno s korisnim. Otišao je u mirovinu i oprostio se od kriznog stožera, ali istodobno je i dalje bio prisutan u medijima, koji su ga i dalje željeli vidjeti kao svog gosta u svojim emisijama na temu koronavirusa. Uvijek se rado odazivao na gostovanja i govorio na ovu vrlo osjetljivu temu. Sada, međutim, novinare pomalo zanima gdje dr. Nestorović zapravo živi, ​​a Paaparacov je lov bio jako iznenađen kad je snimio kakvu je mašinu vozio i kakvu je vilu zapravo posjedovao.

Otpratili su ga do Obrenovca, a kad su gledatelji vidjeli o kakvoj je vili riječ i kakav je džip vozio, nitko jednostavno nije bio zadovoljan prizorom. Pogledajte i sami o čemu se ovdje radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *