0vo je Zoranova žena u čijoj kući ne nađena mr.tva beba u zamrzivaču: Čovjek u š0ku priznao strašnu istinu.. - evo šta kažu komšije
Breaking News

0vo je Zoranova žena u čijoj kući ne nađena mr.tva beba u zamrzivaču: Čovjek u š0ku priznao strašnu istinu.. – evo šta kažu komšije

Moramo da kažemo kako je informacija koju je Zoran javno rekao potresla ljude širom BaIkana. Sve se desilo u Srbiji kako vidimo, on je nazvao poIiciju i rekao kako mu se pokvarip zamrzivač i kako je zvao majstora, pa su na dnu istog našli nešto ,mislio je kako piše u naslovu  da se radi o hljebu, ali onda je vidio da je to mr’tva beba umotana u nekoliko peškira.

Komšije kažu da ga je žena sa djetetom ostavila prije više od 3 mjeseca kako niko nije znao da je trudna, a kako Zoran kaže ni sam on nije znao. Ne može da kaže da je to uradila ona, ali k obi drugi to uradio u njegovoj kući? On je rekao da se uradi dnk test je li on otac toj bebi.

Ovo su ljudi uveliko komentarisali, da li je moguće da se ovo dešava da smo došli do toga. Ko je ona, gdje se nalazi? Policija ne može da je pronađe, da li bježi od nečega?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *