"Mrzim svoju ženu, i to se nije dogodilo preko noći, imam jake razloge": 0vako od kraljice postajete vještica - 0vo će vas š0kirati
Breaking News

“Mrzim svoju ženu, i to se nije dogodilo preko noći, imam jake razloge”: 0vako od kraljice postajete vještica – 0vo će vas š0kirati

Kada su neki bračni parovi u pitanju, moramo da kažemo, da nekada iz savršene veze ,može nastati jedan jako l0š brak, isto je i sa l0šom vezom, gdje može doći do savršenog braka. Kako kaže Rosana Sni koja je poznata bračna savjetnica i koja je imala razne slučajeve, sve je do organizacije.

Ona je ispričala za javnost kako joj je došao jedan muškarac bez žene na savjetovanje, i rekao kako svoju ženu ni više ni manje nego mrzi. Kada ga je ona pitala zašto, bio je jasan, ide mu na živce njena lijenost, ne želi da radi i da doprinosi.

Ona je rekla da svakako on treba da dođe sa njom na savjetovanje,da je razgovor između dvoje ljudi od najvećeg značaja. Ona je rekla da možda ona nije ni svijesna koliko to njega nervira . Terapeutkinja je rekla da svaka žena od kraljcie jako lako može doći u njegovu glavu u ulogu vještice, zato uvijek pričajte i ne dozvolite da se između vas stvara prazan prostor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *