Prva žena Željka Mitrovića je poznata pjevačica, malo ko priča o njima: Rodila mu dvoje djece i svi je znate po velikom hitu - 0vako ona danas izgleda
Breaking News

Prva žena Željka Mitrovića je poznata pjevačica, malo ko priča o njima: Rodila mu dvoje djece i svi je znate po velikom hitu – 0vako ona danas izgleda

Kako znamo Zeljko Mitrović je odranije poznat medijima, ali zadnuje 4 godine je mnogo aktuelniji zbog rijaliti programa zadruga koji se emituj na njegovoj televiziji Pink. On je kao što znamo jako dugo godina u braku sa Milicom i imaju dvije zajedničke kćerke, ali malo ko zna da je on prije bio u braku i ludo zaljubljen u pjevačicu po imenu Sonja Mitrović poznata po nadimku Hani.

Ona je bila svoju karijeru počela da gradi u jako dobrom pravcu, ali je iz samo njoj poznatih razloga donijela odluku da se povuče sa scene i da se prestane da se pojavoljuje u javnosti. Ona je sa zeljkom bodila dvoje djece, kao što smo i naveli,  kćer Sandru i sina Aleksandra. Pogledajte i sami u nastavku teksta kako o izgleda njegova prva ljubav, njegova prva zena:

Oni nikada javno nisu zeljeli da pričaju šta se desilo između njih i kako je došlo do razvoda. Navodno su u dobrim i korektnim odnosima zbog djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *