Poslije 9 godina srela izgubIjenog muža na parkingu: Njegove prve riječi joj promijenile život zauvijek
Breaking News

Poslije 9 godina srela izgubIjenog muža na parkingu: Njegove prve riječi joj promijenile život zauvijek

Danas pišemo o jednoj jako zanimljivoj priči koja je privukla veliku pažnju širokih narodnih masa. Naime, svi portali su je prenosili, a riječ je kako vidite u samom naslovu o jednoj porodičnoj priči koja je diskutabilna i o kojoj svi pišu svoje mišljenje. I vi ćete nam moći napisati vaše kada je pročitate:

Jedna žena je napisala kako je imala sretan brak, bar je ona tako mislila, sve dok jednog dana nakon nekoliko godina dok je muž bio na poslu nije krenula da očisti podrum i tu je našla jeda telefon, mnogo slika, i na osnovu svega je shvatila da je suprug vara i da je varao cijeli brak jer je bilo dosta starijih slika ,kao i mnogo novih. Nije u pitanju jedna žena istakla je, nego više njih.

Kada se vratio s posla ona ga je odmah pitala za to, on se pokupio, navodno naljutio i nestao. Nije ga blo 9 godina, ostavio je nju i djecu, a nakon 9 godina ga je slučajno srela na parkingu u drugom gradu, rekao je da se oženio i da je sretan.Pokrenula je postupak na sudu, kako se oženio ako je u braku s njom još uvijek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *