Kosa raščupana, Iice puno b0ra, bez šminke: Snežana Đurišić pokazala kako izgleda iza kamera - druge žene 0vo ne bi smjele (Foto)
Breaking News

Kosa raščupana, Iice puno b0ra, bez šminke: Snežana Đurišić pokazala kako izgleda iza kamera – druge žene 0vo ne bi smjele (Foto)

Moramo da navedemo kako je ova pjevačcia nadorne muzike od početka svoje kariejre pa i danas dan jako puno ulagala u svoj izgled i uvijek je vodila računa da je medji slikaju i snimaju sa urađenom frizurom i našminkanu profesionalno. Kao što vidite u samom naslovu radi se o Snežani Đurišić, a mišljenje širokih narodnih masa o njoj je podijeljeno, kao i o svakoj drugoj javnoj ličnosti  do sada.

Ona je na društvenim mrezama pomalo aktivna, ali ima dosta svojih fan stranica koje je podrzavaju i koje svakodnevno objavljuju neke njene slike.Danas vam prenosimo sliku koju je ona objavila, vjerujemo da se nije nadala ovakvim komentarima. Ona je zeljela da pohvali frizera koji joj je radio kosu pa se slikala u frizerskom u ogledalu beuz šminke sa raščupanom kosom, što su poslije svi komentarisali satima. Pogledajte i sami kako je to izgledalo i donesite svoj sud:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *