Dok je hodao kroz selo, ugledao je prečudan prizor: Pogledajte šta vlasnik kuće drži na lođi (Foto)
Breaking News

Dok je hodao kroz selo, ugledao je prečudan prizor: Pogledajte šta vlasnik kuće drži na lođi (Foto)

Dok je hodao kroz selo, ugledao je čudan prizor. Pogledajte šta vlasnik ove kuće drži na l0đi: Na internetu možete naći slike nekih čudnih prizora koji su postali popularni na društvenim mrežama.

Jednostavno su izazvali čuđenje, nisu mogli proći nezapaženo i neko ih je slikao te objavio na društvene mreže. Neko je tako prolazio selom i ugledao čudan prizor. Odlučio je slikati i slika je postala popularna na društvenim mrežama. Pogledajte kako izgleda:

Ne znamo zašto se vlasnik odlučio na nešto ovakvo.  Razumijemo da je vjernik, ali  zašto se odlučio da ovdje stavi statuu? Šta vi mislite?  Iz daljine ne bismo mogli da odredimo o čemu je riječ, ali kada pogledamo kuću izbliza onda vidimo šta se tu nalazi. Zamislite kako bi reagovao svakoko prvi put prođe pored te kuće.

Sigurno bi bio u čudu jer takvo nešto ne bi niko očekivao da je baš tu postavljeno. Imali smo prilike na društvenim mrežama vidjeti slike raznih kuća. Kuća koje su imale neke čudne detalje, natpise i sl. Kod nas izazovu čuđenje, ali vlasnik to očigledno ne gleda tako kao mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *