Čovjeka dočekao nesvakidašnji prizor na tehničkom pregledu, morao je odmah uslikati (Foto)
Breaking News

Čovjeka dočekao nesvakidašnji prizor na tehničkom pregledu, morao je odmah uslikati (Foto)

Čovjeka dočekao nenormalan prizor na tehničkom pregledu, ovo je morao slikati: Kada je prolazo kraj zgrade za tehnički pregled vozila, ovaj čovjek je ugledao nešto čudno. Nešto što je morao da slika jer prizor zaista nije bio  očekivan niti uobičajen. Vidio je goste koji se tu sigutno nisu našli zbog tehničkog pregleda. Pogledajte o čemu je riječ:

Da li ste ovakvo nešto očekivali? Nije ni on. Zato je bio u čudu kada je vidio ko je tu došao Odlučile su se i malo prošetati. Našle su i mjesto gdje će se sakriti od sunca. Kada vidimo neke ovakve prizore koji su potom objavljeni na društvenim mrežama, nekako se iznenadimo, čak i š0kiramo, pa se zapitamo da li su slike nastale pontano ili su namještene.

Onda nas još više začudi to što nisu nastale spontano. Na drutšvenim mrežama smo već mogl vidjeti razne slike. Neke od njih bi nas navele na razmišljanje, neke nasmijale, a neke ostavile bez teksta.   Ova slika se, kako je to i očekivano, brzo proširila društvenim mrežama gdje je izazvala brojne reakcije i komentare. Nasmijala je mnoge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *