"U porodici je sve bilo dobro dok nisam rodiIa sina: Onda je za mene krenuo paka0, a napraviIa mi ga je svekrva - počela je da.."
Breaking News

“U porodici je sve bilo dobro dok nisam rodiIa sina: Onda je za mene krenuo paka0, a napraviIa mi ga je svekrva – počela je da..”

Kada pogledamo realno, niti jedna majka ne treba sebi dozvoliti da se petlja u odnos između sina i njegove zene, kao što se ni zena ne treba petljati u njegov odnos sa majkom. ovdje donosimo priču jedne mlade djevojke koja ne zna šta da radi, pa je tako nesnađena anonimno trazila savjet i p0mo ljudi sa društvenih mreza Kako kaze udala se u zajednicu i sve je bilo dobro dok na svijet nije došao njen sin.

Rodila sam sina, a onda je za mene krenuo paka0 kojeg nisam mogla ni sanjati. Majka mog muza je zeljela da to dijete kupa, presvlači, nisam mogla da to podnosim. Uvijek bi mi govorila kako ja treba da se ponašam prema djetetu koje sam ja rodila. Ja sam muzu rekla da mi to smeta ali on nikada nije bio na mojoj strani. Samo cu jednog dana uzeti sina i otići, jer ovo ne mogu više da izdrzavam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *