Nemoguće da je to ona: Kebina kćerka godinama živi u Americi, sada više ne liči na sebe - ogromna promjena, na šta 0vo liči (Foto)

Nemoguće da je to ona: Kebina kćerka godinama živi u Americi, sada više ne liči na sebe – ogromna promjena, na šta 0vo liči (Foto)

Da li znate ko je kćerka imenovanog i u naslovu navedenog pjevača? Mnogi nisu znali da on ima kćerku u Americi pa su kruzile priče kako nemaju dobar odnos i kako je se on stidi, što je totalna laz. Njeno ime je Nataša Kojić, ona je na prostorima BaIkana bila počela da se bavi muzikom, zeljela je da krene stopama svog oca, ali je jako brzo odustala i povukla se sa scene, pa donijela odluku da treba promijeniti okruzenje, to jeste socijalnu sredinu.

Ona se sudeći po njenim društvenim mrezama i objavama koje pratimo jao dobro snašla van granica svoje drzave, jer se preporodila. Ona izgleda dosta ljepše i svijezije, zadovoljnije, zena kad lijepo zraci lijepe komentare i privlači, pa tako je i Nataša dobila pregršt pozitivnih komentara.

Pogledajte kako ona zapravoo izgleda pa sami procijenite da li je za pozitivne komentare ili spadate među one koji bi joj dali poneki negat1van komentar:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *