Njoj je samo 24 a njenom zaručniku 65 godina: Nisam s njim zbog novca, mi smo jedan normalan par - evo šta me privIači kod njega
Breaking News

Njoj je samo 24 a njenom zaručniku 65 godina: Nisam s njim zbog novca, mi smo jedan normalan par – evo šta me privIači kod njega

Imamo prilike da vidimo kako je sve više parova koji se spajaju bez obzira na godine. Da li prava ljubav broji godine? Pitanje je na koje mnogi daju različite odgovore. Kada neko vidi djevojku koja je mlada sa starijim, odmah se vezuje za jedno razmišljanje, jer nam je takvo društvo: ona je s njim zbog novca. Sama djevojka o kojoj ćemo pisati u nastavku teksta kaže da se svaki dan susreće sa takvim komentarima i mišljenjima.

Conni Cotten (24)  i Herb Dickerson (68)  su se upoznali vjerovali ili ne u jednom skloništu koje je za beskućnike, bili su tamo volonteri. Ona kaže da su se odmah pronašli ali da njena porodica na samom početku nije nikako bila za tu vezu.

Oni su se nakon nekoliko mjeseci odlučili vjeriti. Ona je bila 0visnik o aIohoIu, ali je uz pomoć ljubavi uspjela prestati i tako je njena porodica vidjela da on pozitivno utiče na nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *