0vo su žena i kćerka od Đ0rđa David: Rijetko se pojavljuju u javnosti, žive u odvojenim stanovima - evo kako izgledaju, sad je svima jasno zašto ih krije, auu
Breaking News

0vo su žena i kćerka od Đ0rđa David: Rijetko se pojavljuju u javnosti, žive u odvojenim stanovima – evo kako izgledaju, sad je svima jasno zašto ih krije, auu

Moramo da istaknemo kako je oin godinama na estradoj sceni, ali je nekako postao svima prepoznatljiviji od kako je član žirija zvezda granda. Svi se sježaju kada je Lukas napuastio grand na njegovo mjesto je došao Đorđe koji je bio početnik u tom poslu ,ali se kako vidimo jako dobro snašao.

Đ0rđe ima ženu i kćerku, ali on je prije par godin javno rekao kako oni ne žive u istom stanu, kako supruga sa djetetom živi u Beogradu u drugom stanu, a on živi u drugom. On je tada rekao odmah da su oni u najboljim mogućim odnosima, nego da riješavaju neke stambene pr0bleme i pitanja, pa ne žive zajendo.

On je rekao da su njemu ženi kćerka sve na svijetu, da ih voli najviše. Naime, malo ko zna kako ona izgleda, jer se ne pojavljuje u javnosti. On na svojim društvenim mreža jako rijetko objavljuje porodične fotografije, ovo su neke koje izdvajamo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *