Rada Manojlović paIa s bine kao p0košena - hitna p0moć stigla na lice mjesta: Evo u kakvom je sad stanju, isplivao snimak (Video)
Breaking News

Rada Manojlović paIa s bine kao p0košena – hitna p0moć stigla na lice mjesta: Evo u kakvom je sad stanju, isplivao snimak (Video)

Rada Manojlović je imala nezgodu u Vrnjačkoj Banji i to ne bilo kakvu, morala je da reaguje hitna pomoć, povrijedila je koljena. Ona je kako su svi imali prilike da isprate pala sa bine. Ovo se desilo i nekim njenim kolegicama, ali ona je baš zadobila p0vrede koljena, pIakala je ,prenose mediji.

Ovdje se održava svake godine manifestacija “Vrnjačka muzička noć”  i ona je došla da je uveliča, a bina je bila visoka kako saznajemo preko jedan metar, tako da možete zamsiliti koliko se p0vrijedila padom sa te visine, još je ona kao i uvijek imala visoke potpetice i kratku haljinicu.

Ona je poslije došla malo k sebi ,smirila se, pa je objavila i snimak svog pada, kako bi svi mogli da vide to čudo o kome se priča. Mnogi kažu da ona nije neko ko se stidi bilo čega i da je s ovim postupkom pokazala da je ne zanimaju medijski natpisi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *