0stavio je samu na ulici kao kera: Nakon žest0ke svađe, Dalila sa punim kesama hodala gradom - sram0ta na šta je spaIa (Video)
Breaking News

0stavio je samu na ulici kao kera: Nakon žest0ke svađe, Dalila sa punim kesama hodala gradom – sram0ta na šta je spaIa (Video)

Moramo da kažemo kako su Dalila i Car po izlasku iz rijaliti programa nastavili svoju vezu što je sve š0kiralo. Jasno je svima kako se njen otac nekoliko puta oglasio i rekao da to ne odobrava i ne prihvata, porodica Filipa Cara se za medije nije oglasila, ali su bili jasni kada je Car imao poziv u zadruzi, rekli su da ne žele Dalilu kod svoje kuće.

Da li su oni ostali zajedno samo da bi svima dokazali da je vrijedilo sve  što su prošli ili je to stvarno ljubav? Odgovor na ovo pitanje ćemo dobiti naravno ali moramo pričekati, sve je ovo friško još, i oni mogu da glume i trpe još malo neke stvari:

Iznad teksta vidite kako su se posvađali nasred ulice, onda se okrenuo i krenuo u drugom smijeru a ona je ostala sa vrećicama, izgleda da im odnos nije puno drugačiji ni van kapija zadruge. Ovdje su se uputili u stan njene drugarice Marijane koja živi u centru Beograda u rentanom stanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *