“Crna Lidija, sad si stvarno pretjeraIa" Glumica namiještala gr.*di, a onda osvanula g0Ia slika: 0vo od nje niko nije očekivao (Foto)
Breaking News

“Crna Lidija, sad si stvarno pretjeraIa” Glumica namiještala gr.*di, a onda osvanula g0Ia slika: 0vo od nje niko nije očekivao (Foto)

Moramo da se složimo sa činjenicom da sve javne ličnosti, bar žene imaju potrebu da na društvenim mrežama objave slike koje bi privukle novi broj pratioca. Danas je došlo takvo vrijeme da je jedna jako bitna činjenica koliko ste uspješni i poznati na društvenim mrežama, jer preko njih možete da zaradite jednako lijepe sume novca. Sada je svima poznata glumica Lidija privukla pažnju jednom fotografijom gdje je kako ćete imati prilike da vidite ispod ovog teksta potpuno g0Ia, dok je na drugom pokazala gru’di:

Ljudi su ovo komentarisali na različite načine, naravno neki su hvalili njen izgled u tim godinama, jer vodi računa o sebi i izgleda dosta bolje od nekih svojih mlađih kolegica, dok su drugi istakli da je treba biti sramota što se tako javnosti predstavlja u tim godinama. Kojeg ste vi mišljenja?

Kada su ovakvi komentari u pitanju Lidija im nikada nije davala na značaju niti se povodom istih oglašavala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *