Znate li o kome se radi? Nekad bila najzgodnija djevojka u JugosIaviji: Imala je specifičan nadimak, muškarci i danas uzdišu za njom

Znate li o kome se radi? Nekad bila najzgodnija djevojka u JugosIaviji: Imala je specifičan nadimak, muškarci i danas uzdišu za njom

Kako vidimo u zadnje vrijeme se svi rado prisjećaju kako su javne ličnosti prije izgledale, moramo da kažemo kako su široke narodne mase iskreno komentarisale fotografije koje su nastale prije mnogo godina.

Kako su pisali, prije su djevojke sve bile prirodnije, imale su ono nešto ,a danas sve liče i zato nikada mediji neće pisati o njihovom izgledu od prije, mogu ih samo usporediti kako su izgledali prije i poslije svih siInih 0peracija.

Kada pogledate naslovnu sliku da li možete da kažete o kome se radi. Na slici se nalazi jedna svima poznata voditeljica koja je spadala u jedne od najatraktivnijih i najzgodnijih djevojaka za vrijeme bivše JugosIavije. Njeno ime je Suzana Mančić i dobila je bezbroj pozitivnih komentara. Nju su svi zvali “loto djevojka”

Moramo da kažemo kako se ona i danas dan jako dobro drži, vodi jako puno računa o svom izgledu, a ono što su svi pohvalili je njen izgled koji je idalje prirodan, iako je raidla blaga zatezanja nije pretjerala u tome.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *