Zašto Draganu Mirković nikad nismo vidjeli u kupaćem: Sada je svima jasno, otkrila zašto skriva tijeIo - "sram0ta me je jer imam.."

Zašto Draganu Mirković nikad nismo vidjeli u kupaćem: Sada je svima jasno, otkrila zašto skriva tijeIo – “sram0ta me je jer imam..”

Dragana Mirković je dugi niz godina na estradi ali kako stvari stoje, uvijek je vodila računa  tome kako se oblači i kako se ponaša nikada nije bila ona od skandaIa. Ona je neko ko je posvećen svojoj porodici i jedna od rijetkih koje izgleda znaju za stid kada je javna scena u pitanju.

Ona je sada otkrila zašto nikada nije željela da pristane da se slika u kupaćem: Ja sam pjevačica i mora da je svima bitan moj glas, da sam bila neka manekenka onda bi se slikala, onda bi svima trebalo biti bitno moje tijelo.

Nikada nisam imala želju da ljudi mene gledaju u takvim izdanjima, uvijek je to za mene bila jedna vrsta sramote. Ovo nisam pričala do sada, da ne kažu kako pretjerujem ,ali istina je takva, i moram da je ispričam naklon 34 godine rada na estradi. – rekla je između oszalog Dragana. Ona je zato ponovo pokupila simpatije brojnih ljudi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *