Njena majka je jako popularna srpska pjevačica: Ljepotu i glas je povukla baš na nju - da li znate o kome je riječ (Foto)

Njena majka je jako popularna srpska pjevačica: Ljepotu i glas je povukla baš na nju – da li znate o kome je riječ (Foto)

Elma Sinanović je pjevačica koju svi znaju iako je godinama bila odsutna sa scene, ali njen povratak je obradovao sve. Ona je kako znamo 2019te godine doživjela veliki životni pad kada je njen suprug Smail izgubi0 bitku sa tešk0m b0lesti, ali ona je morala da ostane jaka i nastavila je da svoj život živi sa svojom voljenom kćerkom koja se zove Hulija.

Ona je jako lijepa djevojka, ali je Hulija djevojka koja ne voli medijsku pažnju i koja se ne pojavljuje u medijima. Sada je isplivala jedna slika na kojoj se nalaze ona i Elma, i mnogi su rekli kako je ista majka i kako je imala od koga da naslijedi toliku ljepotu.

Pored ljepote ona je naslijedila i prelijepu boju glasa koju ima njena majka, njen talenat, što je jako korisno. Njih dvije su kako znamo snimile i duet pjesmu. Imali ste priliku da vidite Elmu i Huliju iznad teksta, vjerujemo da se slažete da su prelijepe i sretne.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *