Pakuju kofere i odlaze iz Srbije: Nakon prodaje Granda, Saša Popović i Suzana Jovanović napuštaju zemlju - javno progovorili o tome, svi u š0ku
Breaking News

Pakuju kofere i odlaze iz Srbije: Nakon prodaje Granda, Saša Popović i Suzana Jovanović napuštaju zemlju – javno progovorili o tome, svi u š0ku

Oni imaju između ostalog jednu veliku vilu koja se nalazi u 0patiji gdje idu uvijek na duži odmor, jer more je kako sami kažu svima potrebno da regeneriše sve ono što je posao naštetio. Svi su oni porodično umorni i potreban im je odmor ljeti, koji traje dugo i kada napune baterije mogu da se vrate svojim kućama.

Kako kaže Suzanam, pakuju kofere i odlaze iz Srbije u Hrvastku, poslije će da idu u Italiju, putovat će na nekoliko lokacija a nisu sebi unaprijed odredili gdje će ići ni sami ne znaju. Ovo ljeto im je potreban odmor više nego ikad, kaže Suzana.

Istakla je kada uđu u kuću da se osjeti napetost i umor, jer svi oni rade puno parom kako bi sebi mogli priuštiti odmor kakav će pamtiti i kakav svi sigurno sanjaju. Vjerujemo da će mediji ispratiti sva dešavanja i putovanja ovog poznatog para, ostanite uz ovaj portal i pratite sva dešavanja koja su aktuelna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *