Aki May 25, 2022

Ribe

Ribe su znakovi koje ne samo da se smatraju veoma delikatnim i osetljivim stvorenjima, već imaju i zlatno srce. Sa velikim razumijevanjem i puno volje da pomognu, stoje uz svoje najmilije i podržavaju ih gdje god treba, a ne očekuju ništa zauzvrat. Povrh svega, ovaj vodeni žig uvijek pronađe prave riječi, čineći da se uz njih osjećate izvanredno bezbedno.

Djevice

One su znakovi za koje se često pripisuju samo organizovanost i perfekcionizam kao karakterne osobine, ali imaju i veliko, mekano srce što bi se reklo. Ovo je pogotovo vidljivo kada je najbližima potrebna pomoć. Za svoje prijatelje i porodicu, ovaj zemljani znak odbija sve da bi ih podržao u teškim trenucima ili problemima. Tek kada se nađe pravo rješenje, djevica će se vratiti svojim poslovima.

Rak

Teško da je bilo koji drugi horoskopski znak tako sladak, saosjećajan i brižan kao rak. Pogotovo u ovim lošim i teškim vremenima, ljudi oko njih često cijene veliko srce ovog vodenog znaka.

Ne samo da su rakovi prirodni slušaoci, to su takvi znakovi koji imaju nevjerovatan osjećaj kada i kako podržati svoje voljene. To što je prijatelj ili član porodice rođen sa rakom je veliki plus za sve.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*