Keba prošetao sandale od 650 eura, ali to nije sve - imao je nalakirane nokte - 0vo je stvarno obuo - kao instant kontracepcija na žene djeluje
Breaking News

Keba prošetao sandale od 650 eura, ali to nije sve – imao je nalakirane nokte – 0vo je stvarno obuo – kao instant kontracepcija na žene djeluje

Danas ćemo se dotaknuti teme a riječ je o poznatom pjevaču, tema koja će vam mnoto zanimljiva biti.

Svjesni smo svi kako se moda iz godine u godinu mijenja poprilično, nešto što ste prije dvije godine nosili, danas ne dolazi u ozbir, a nešto što je prije 20 godina bilo u trendu ponovo svjetlost dana ugleda.

Svima nam je jasno kako muška i ženska moda danas u nekom novu pravcu ide, a imamo dokaz i za to Guči sandale, koje čak 450 eura koštaju, a ukoliko nas pamćenje služi dobro, u Jugoslaviji su se slične nosile 80-ih godina.

Danas i muškarci pokušavaju ispratiti modne trendove, pogotovo sa javne scene ako su, ali potez Dragana Kojića Kebe je hit.

Društvenim mrežama se munjevitom brzinom šire slike njegovih sandala, a ako kažemo da je on njih platio 650 eura, neće vam biti dobro.

Na stranici Ženska posla u opis je stavljeno Kad žurim na snimanje Avengersa, a frenč pedikir se nije osušio, šta vi mislite o ovome?

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *