Radnici na granici Srbije kopali zemlju kako bi put proširili, a pred njima se potom stravičan prizor ukazao - "prv0 smo dječije k0sti vidjeli"
Breaking News

Radnici na granici Srbije kopali zemlju kako bi put proširili, a pred njima se potom stravičan prizor ukazao – “prv0 smo dječije k0sti vidjeli”

Ovaj ponedjeljak ćemo krenuti sa jednom zanimljivom, ali mnogo tužnom pričom, dolazi nam iz Srbije.

Nismo ni svjesni kakve stvari priroda skriva sve, možemo pronaći u svakom trenutku nešto što nam ne bi palo nikad na pamet da se nešto krije, ali i mnoge stvari koje su mistične. Radnja ovog događaja je Prijepolje.

Radnici koji su radili svoj posao su pronašli staru nekropolu a datira iz srednjeg vijeka. Nisu szanali dobre vijesti na prvu oni koji su radili analizu kostiju kao i predmeta iz tog perioda.

Na hrpu kostiju su tako naišli, svuda su bile razbacane, kasnije su stručnjaci utvrdili da se radi o djeci do 10 do 12 godina, poslije toga, radnicima su se neki prijepoljski stručnjaci pridružili koji su dodatno kostiju pronašli, ali starijih ovaj put, prebačene su sve kosti poslije u prijepoljski muzek na vještačenje.

Zaista nestvarno, ispituje se odakle je konkretno ovo i kome je tačno pripadalo. Dobit ćete naknadno informacije o ovome!

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *