Lepa Brena objavila fotku prije Slatkog Greha, a ev0 kako je nekad izgledala kao djevojka dok nije imala plastične operacije na sebi - šta je 0vo sa lica
Breaking News

Lepa Brena objavila fotku prije Slatkog Greha, a ev0 kako je nekad izgledala kao djevojka dok nije imala plastične operacije na sebi – šta je 0vo sa lica

Smatra se da je danas jedna od najvećih zvijezda u regiji ali i šire, ona na milione zarađuje, sjajno izgleda iako je ušla u sedmo desetljeće života.

Lepa Brena, čije je puno ime i prezime Fahreta Jahić, jedna je od najvećih zvijezda koje je dao Balkan, ne samo u muzici nego i generalno.

Punila je stadione i dvorane širom regije tokom svoje karijere, ona je oduvijek smatrana jednom od najzgodnijih i najljepših pjevačica, a malo ko zna kako je ona izgledala prije nego će postati zvijezda.

Brena koja je rođena u Tuzli 1960. godine odrasla je u Brčkom, a muzičku karijeru na profesionalnom nivou je započela u bendu Slatki Greh. Plijenila je izgledom, kao i glasom a imala je samo 19 godina.

Sada je isplivala jedna fotka koja pokazuje kako je izgledala nekad Lepa Brena, prije svih silnih operacija koje je napravila na sebi, ovdje je mnogo neprepoznatljiva, pogledajte sada i sami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *