Dan će vam popraviti - mlada uletjela u salu i zapjevala, a kad je kum to vidio preblijedio je - svi gledaju snimak sa ove svadbe radi obrta koji je uslijedio (video)
Breaking News

Dan će vam popraviti – mlada uletjela u salu i zapjevala, a kad je kum to vidio preblijedio je – svi gledaju snimak sa ove svadbe radi obrta koji je uslijedio (video)

Do sad smo navili da vidimo vrlo smiješne situacije sa nekih vjenčanja koja su se dešavala na Balkanu, a komična su.

Mi vam danas donosimo jednu priču o gospodinu koji se zove Paul Soproni i koji dolazi iz Velsa, a ima 40 godina.

Zamolio je svoju dugogodišnju djevojku da mu postane supruga, a ona je odbijala to. I kad je počeo da gubi nadu, ona je odlučila prirediti iznenađenje.

Njegova djevojka Alish je došla na ideju da lažno vjenčanje organizuje za dvije drugarice, a Paul je trebao biti kum. Upravo onako kako je ona zamislila to je i prošlo. On je došao da obavi dužnost kuma, a samo nekoliko momenata poslije, dolazi njegova djevojka u vjenčanici, a njemu zamalo nisu noge otkazale.

Pjesmu je otpjevala njemu, pala na koljena i potom ga zaprosila. Ipak, ona je doživjela ŠOK, jer je on rekao NE i počeo da bježi. I dok su svi bili u nevjerici, on se samo našalio, vratio se i na kraju rekao Da.

Pogledajte cijeli snimak klikom na OVDJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *