Elma Sinanović s tug0m progovorila o sm.rti muža - Smail se zvao, a 0vako je izgledao
Breaking News

Elma Sinanović s tug0m progovorila o sm.rti muža – Smail se zvao, a 0vako je izgledao

Elma Sinanović je folk pjevačica koja je imala jednu bolnu ispovijest dok je gostovala u emisiji Premijera – vikend poseban.

Sa voditeljom Nemanjom Vujičićem je pričala o suprugu Smailu koji je preminuo, a spomenula je da je on zaslužan što je ona ostvarila veliku muzičku karijeru.

Ona se preko supruga krenula baviti muzikom. Nije pjevala nikad, zvali su je kad se nešto u gradu dešavalo. Nije u barovima pjevala.

Ona je imala 19 godina kad se udala za njega, u braku je bila 26 godina, prije nego će umrijeti. S njim je duže bila nego sa svojim roditeljima. Elma je sa sjetom govorila da je on u njoj nešto najljepše probudio, gledao ju je kako kao žena uspjeva. Izuzetan je čovjek bio.

Veliku slobodu je imala, on je nju gradio kao ličnost. Kazala je Elma da joj je on bio sve. Finansirao ju je, ne bi bez njega uspjela. On je kao kineski zid bio pokraj nje. Nikad se nije nijednog trenutka požalila što se za njega rano udala.

Bilo je tu i teških godina, ali je on bio savršen suprug. Balansirao je sve, znao je sve. Suze i same naviru kad ga se sjeti.

Aki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *