Dada Mešaljić se udaIa u tajnosti, a tek da joj vidite muža: Objavila sliku u vjenčanici, ali svi samo njega gledaju - auu (Foto)
Breaking News

Dada Mešaljić se udaIa u tajnosti, a tek da joj vidite muža: Objavila sliku u vjenčanici, ali svi samo njega gledaju – auu (Foto)

Svi mi znamo ko je Dada Mešaljić, ona je bila učesnica poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda i moramo da kažemo kako je svojim smislom za humor osvojila srca širokih narodnih masa, ali i žirija. Ona je jako aktivna na svojim društvenim mrežama, tamo svakodnevno objavljuje razne video snimke gdje pjeva, ali i fotografije.

Sada je sa svojim fanovima, ili kako ih ona naziva ljudima koji nju prate i poštuju podijelila jednu fotografiju sa vjenčanja. Ona je u vjenčanici, a pored nje je njena srodna duša, imaju široke osmijehe na licu:

Mnogi nisu znali da se dada udaIa, pišu sada da je to uradila u tajnosti, ali naravno, svi su morali biti ispreni i reći da su oni jedan prelijep par, slažu se jedno sa drugim. Moramo da kažemo kako je Dada jedna od rijetkih koja će zauvijek biti pamćena po svom humoru a manje po pjevanju iako joj je i glas kako kažu članovi žirija razrađen i izvježban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *