Novi suk0b na estradi, sve bukti: Kaća Živković bijesna na Sanju Marinković, traži javno izvinjenje - "Zoveš goste u svoju emisiju da bi ih vrijeđala i p0nižavala.."
Breaking News

Novi suk0b na estradi, sve bukti: Kaća Živković bijesna na Sanju Marinković, traži javno izvinjenje – “Zoveš goste u svoju emisiju da bi ih vrijeđala i p0nižavala..”

Svi mi znamo da je Sanja Marinković poznata voditeljica koja vodi svima poznatu i jako gledanu emisiju po imenu Magazin In. Kako vidite u samom naslovu sada je došlo do skandaIa između nje i pjevačice Katarne Živković Kaće koja je napustila emisiju jer e smatrala da je Sanja u jedno pitanju uvrijedila m0ral kako njen tako i svih njenih kolegica. Ona je navodno formulisala piranje tako da su pjevačcie i sve rijalti učesnice ispale djevojke koje su zapravo lakog m0rala.

Katarina je jako aktivna na društvenim mrežama i nije željela da izbjegne svađu koju je Sanja očito mislila izbjeći, jer je iz emisije isjekla postavljeno pitanje Katarini i Maji Marinković. Katarina je na svojim društvneim mrežama objavila pitanje ali i svoj odgovor, kako kaže, nije joj jasno zašto ona nekoga zvoe u emisiju, kako je i u samom opisu napisala d abi poslije iste te goste vrijeđala i ponižavala. Ima li to smisla?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *